O nama

Tvrtka Marservis d.o.o. osnovana je 1994. godine nakon višegodišnjeg iskustva njezinog osnivača stečenog u nautici tijekom rada u inozemstvu u raznim marinama i charter tvrtkama.

U svojim počecima, poduzeće se bazira na usluge u nautičkom turizmu te poslove vezane uz elektroniku i elektriku. Razvojem poduzeća obuhvaćaju se razni servisni poslovi vezani uz ugradnju opreme na plovilia te Marservis postaje i servisni partner renomiranih svjetskih proizvođača nautičke opreme. Nakon višekratnih upita, te znatiželjom za novim znanjima, Marservis u 2002. godini započinje sa proizvodnjom svojih prvih plovila renomirane „Adrie 501″. Ujedno, uz proizvodnju „Adrie 501″ rađa se ideja vlastitog projekta Fishermana te nakon dvije godine razvoja na tržište izlazi prvi model iz serije Picaro 20, koji osluhujući zahtjeve tržišišta dobiva još dva različita modela u svojoj seriji.
U narednim godinama započinje suradnja sa švicarskim partnerom te razvoja i gradnje plovila za prijevoz putnika dužine 8,5 m i 10,5 m serije Aquabus pogonjene isključivo el.motorima i solarnim panelima.

Postignuvši uspjeh u izgradnji brodica za sport i razonodu, ideja izrade novog plovila se okreće prema profesionalcu, odnosno izradi radnog plovila pa je tako osmišljen model Fisherline 35 koji predstavlja višenamjensko radno plovilo namjenjeno prijevozu putnika, tereta, profesionalnom ribaru, ribogojilištima ili ronilačkim ekspedicijama.

Uz Fisherline 35 je nastaje i naš slogan „naš brod za Vaš uspješan posao“ jer je to i naš moto, pristupiti svakom kupcu personalizirano te prilagoditi plovilo potrebama poslovanja.

Uz plovila iz vlastitog razvoja Marservis proizvodi poludeplasmanska plovila iz serije „Grašo” pod imenom G: G19, G20, G23, G646 i G696 te od 2019. godine i višenamjenska plovila Furibond 950 i Scorpionero 11,80, prvenstveno namjenjena profesionalcima, ali zaljubljenicima u more i krstarenje.

Marservis danas posluje u suvremenom proizvodnom pogonu  od 600 m2 te zapošljava 15 djelatnika koji su uvijek spremni na promjene, novosti i izazove koje traži tržište nautike i male brodogradnje.